סים וירטואלי לחו"ל
כל אחד שצריך לטוס לחו"ל, יודע שללא חיבור לרשת בטלפון הנייד קשה מאוד להסתדר. אתם נוחתים בשדה תעופה לא מוכר ורוצים להזמין מונית, שכרתם רכב ואתם רוצים לנווט בתוך כבישי המדינה הלא מוכרת, וכמובן – להישאר בקשר עם המשפחה והחברים שנשארו בארץ. הפתרון הקל והנוח ביותר בכדי לדאוג שמרגע הנחיתה בשדה התעופה בחו"ל ועד ההמראה חזרה, תהיה לכם קליטה טובה ואפשרות לגלוש ברשת האינטרנט, היא לרכוש סים וירטואלי לחו"ל.
מהו בכלל סים וירטואלי?
את כרטיס הסים כולנו מכירים. מדובר על כרטיס קטן אותו מכניסים לפלאפון בכדי שנוכל להוציא ולקבל שיחות, ולגלוש באינטרנט. אולם, התקדמות הטכנולוגיה הביאה לכך שאין כבר צורך בשימוש עם סים פיזי, וניתן לבצע חיבור לחברות תקשורת שונות בצורה וירטואלית לחלוטין. מדובר על פתרון בשם esim אשר כמעט כל המכשירים החדשים הקיימים בשוק תומכים בו. למעשה, לאחר שבדקתם שהמכשיר שלכם אכן תומך ביכולת חיבור שכזאת, כל מה שעליכם לעשות הוא לפנות אל חברה כמו simzol, אשר מספקת שירותי סים וירטואלי בחו"ל, לבצע את הפעולות שתתבקשו, ומיד כשתנחתו בחו"ל כבר תהיה לכם גישה אל רשת האינטרנט במקום.
למה כדאי לרכוש סים וירטואלי דווקא אצל simzol?
אם תחפשו היטב תוכלו למצוא גם חברות לא ישראליות אשר מספקות את השירות של סים וירטואלי לחו"ל. אולם, כאשר מדובר על נסיעה למדינה זרה, ואתם רוצים להיות בטוחים שהכול יעבוד כמו שצריך, אין ספק שבחירה בחברה ישראלית כמו simzol תהיה הבחירה הטובה ביותר. בכל בעיה או תקלה שתתעורר יהיה מישהו שדובר את שפתכם שיוכל לסייע לכם (לאחר שתתחברו לרשת wifi מקומית) ולדאוג שהכול יעבוד כמו שצריך. במיוחד בגלל שמדובר על טכנולוגיה חדשה יחסית, ניתן לקרוא ברשת על לא מעט סיפורים של אנשים שהסתבכו בהפעלה ותפעול של סים וירטואלי מחברות לא ישראליות, ובסופו של דבר נאלצו לכתת את רגליהם על חשבון זמן החופשה, ולחפש מקום שמוכר סים מקומי. ולכן, אין כל ספק שבחירה בסים של simzol היא בחירה שלא תתחרטו עליה, ותודו לעצמכם עליה בכל דקה שבה תהיו בחו"ל.